DESPRE PROGRAM

Metabolic Balance® este un program pentru reglarea metabolismului şi greutăţii corporale, pentru promovarea sănătăţii şi prevenirea unor afecțiuni legate de obezitate (boli ale articulațiilor, diabet zaharat tip 2, hipertensiune arterială, creșterea colesterolului si trigliceridelor din sânge, boli reumatice etc.) prin intermediul unei alimentaţii sănătoase şi echilibrate.

Marele succes al programului Metabolic Balance® se bazează în principal pe faptul că fiecare participant la programul Metabolic Balance® beneficiază pe tot parcursul programului de îngrijirea şi îndrumarea unor medici specialiști cu o excelentă calificare şi experiență în domeniu.

Baza programului Metabolic Balance® este reprezentată de programul nutrițional personalizat. Acesta este bazat pe un program computerizat realizat în colaborare de medici, oameni de știință din domeniul nutriţiei şi specialişti informaticieni.

Programul generează pentru fiecare participant, în mod individual, în funcție de valorile acestuia de laborator, de examenul clinic şi de preferințele alimentare, un program echilibrat de alimentație, care duce la succes în 4 faze.

Cu Metabolic Balance® se obțin rezultate remarcabile dacă suferiți de obezitate, hipertensiune arterială, diabet zaharat tip 2, nivel crescut al colesterolului sau/ şi trigliceridelor din sânge, ovar polichistic, infertilitate, reumatism, oboseală cronică, osteoporoză, alergii, probleme dermatologice, acnee, migrene, tulburări de somn sau dacă doriți să aveți mai multă vitalitate.

Programul oferă rezultate vizibile si de durată, bazate exclusiv pe schimbarea modului de alimentațiefără infometare, fără medicamente, pulberi sau prafuri, fără suplimente alimentare.

Prin planul de nutriţie personalizat furnizaţi organismului dumneavoastră toate alimentele sănătoase de care are nevoie, asigurându-vă un metabolism sănătos, echilibrat. Cu ajutorul noilor reguli de alimentaţie şi de preparare foarte simplă a alimentelor vă veţi normaliza ușor și pe termen lung greutatea şi vă veți îmbunătăți echilibrul hormonal.

Reechilibrarea pe termen lung a organismului în urma unei alimentaţii sănătoase şi echilibrate previne bolile „civilizaţiei”. Restabilirea unui echilibru alimentar natural duce la restabilirea greutății corporale normale și a unui echilibru fizic si psihic natural al organismului. Performanța intelectuală şi fizică se optimizează. Dormiţi mai bine, emanați vitalitate și prospețime. Prin Metabolic Balance® pierdeţi grăsime corporală fără a pierde însă masă musculară sau ţesut conjunctiv. Pielea rămâne fermă şi netedă.